Državni tajnik Milatić sudjelovao na konferenciji MAGROS

  • Slika /slike/Vijesti/2022/MAGORS 1.jpeg
  • Slika
Državni tajnik Ivo Milatić sudjelovao je na 36. konferenciji MAGROS, koja je održana 9. listopada 2024. godine u Zagrebu. Konferenciju radnog naslova “Povratak u budućnost” organizirali su poslovni časopis Suvremena trgovina, Hrvatska gospodarska komora, Zagrebački velesajam, Hrvatska obrtnička komora i Savez udruga malih trgovaca, a okupila je proizvođače i trgovce kako bi raspravili o trenutnim izazovima i transformacijama u maloprodaji, posebno u kontekstu Europe i Hrvatske.

Maloprodaja se suočava s brojnim promjenama uzrokovanim tehnološkim napretkom, promjenama u potrošačkim navikama i ekonomskim uvjetima. Digitalizacija, održivost i prilagodba potrošačkih navika ključni su faktori koji oblikuju budućnost ovog sektora. U Hrvatskoj, maloprodajni sektor se aktivno prilagođava tim promjenama, uzimajući u obzir specifične lokalne ekonomske i društvene uvjete.

Konferencija MAGROS pružila je platformu za razmjenu ideja i strategija među sudionicima, naglašavajući važnost inovacija i prilagodbe u dinamičnom okruženju maloprodaje.



Foto: HINA

Stranica