Obavijest o Projektu “Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima” za 2020. godinu

Slika /slike/informacija.jpg
S obzirom na znatno veći broj administrativno prihvatljivih Prijava u odnosu na broj stipendija koje je moguće dodijeliti sukladno osiguranim financijskim sredstvima za provedbu  Projekta “Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima”, a temeljem odredbe Točke 10.2. navedenog Projekta, formirana je bodovna lista Podnositelja prijava koji sukladno ostvarenim bodovima ispunjavaju uvjete za dodjelu stipendija. Popis učenika koji sukladno ostvarenim bodovima ispunjavaju uvjete za dodjelu stipendija raspoloživ je putem poveznice: http://poticaji.mingo.hr/objava.aspx?godina=2020.
 
Svi korisnici stipendija obavijestit će se isključivo pisanim putem, dostavom Ugovora i dopisa koji sadrži odgovarajuću uputu. Molimo da u svezi daljnjih postupanja u svrhu korištenja stipendije u periodu do dostave Ugovora ne kontaktirate stručne službe jer se na taj način značajno otežava cjelokupni proces provođenja Projekta sa velikim brojem korisnika stipendija.
 
Podnositelji prijava koji se ne nalaze na popisu nisu ostvarili dovoljan broj bodova za dodjelu stipendije. Po završetku svih administrativnih procesa Podnositelji prijava koji nisu ostvarili pravo na stipendiju bit će obaviješteni pisanim putem te napominjemo da zbog velikog broja prijava nećemo biti u mogućnosti pružati informacije o njihovom statusu.
 
Ukoliko se za provedbu navedenog Projekta osiguraju dodatna sredstva na koji način bi bilo moguće dodijeliti veći broj stipendija o navedenoj okolnosti će se pravovremeno komunicirati putem objave na ovim stranicama.


Stranica