Održano predstavljanje nacrta Poziva "Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo 2"

Slika /slike/Vijesti/2022/Slika1 naslovna.jpg
Dana 10. studenoga 2023. godine u velikoj Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, u Zagrebu održano je Predstavljanje nacrta Poziva "Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo 2" u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i Hrvatske gospodarske komore.

Na predstavljanju Projekta sudjelovali su Hrvoje Bujanović, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, Marija Šćulac, direktorica Sektora za industriju i održivi razvoj u Hrvatskoj gospodarskoj komori te Tajana Kesić Šapić, voditeljica Odjela za industriju (HGK).

Prezentaciju nacrta Poziva "Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo 2" održala je Barbara Klemar, voditeljica Odjela za pripremu programa u poduzetništvu (MINGOR).

Događaju je, uživo ili putem interneta, prisustvovalo oko 200 predstavnika industrije i konzultanata. Nakon održane prezentacije uslijedili su odgovori na pitanja postavljena prilikom e-prijave, kao i na pitanja postavljena tijekom prezentacije.

Snimku izlaganja možete popratiti i na YouTube kanalu.

Stranica