Otvoreni pozivi za dodjelu sredstva

 

Trenutno nema otvorenih Poziva za dodjelu sredstava iz Inovacijskog fonda. 

Objava novog Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava i novog Poziva za ugovaranje fiksne premije iz Inovacijskog fonda očekuje se u studenom 2024.

 
Europska komisija u svrhu savjetovanja prilikom izrade novih Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava i Poziva za ugovaranje fiksne premije iz Inovacijskog fonda organizira za sve potencijalne prijavitelje na razini EU:
 
Savjetodavna radionica za Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava (Poziv IF24)

Radionica će se održati 11. lipnja 2024. u terminu 09:30 - 17:15​.
 
Svrha ovog događaja je prikupiti povratne informacije dionika o budućim pozivima za dostavu prijedloga i dati priliku za sektorske dionike da daju svoj doprinos dizajnu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava Inovacijskog fonda 2024. 

Prijave za sudjelovanje na licu mjesta i za online su sada otvorene. Zainteresirani prijavitelji mogu se registrirati za sudjelovanje putem poveznice za registaciju.

Krajnji rok za registraciju za sudjelovanje na licu mjesta je srijeda, 5. lipnja 2024. Registracije izvršene nakon ovog roka bit će samo za online sudjelovanje.

Program savjetodavne radionice i dodatne informacije možete naći na stranicama Komisije putem poveznice.
 
Savjetodavna radionica za Poziv za ugovaranje fiksne premije (Dražbe IF24)

Radionica će se održati u četvrtak, 12. lipnja 2024.  u terminu 09:00 - 17:00.
 
Cilj ovog događaja je rasprava o novom Nacrtu uvjeta i uvjeta na temelju ključnih saznanja iz aukcije IF23 i povratnih informacija dobivenih od ponuditelja tijekom dražbe koja je završila u veljači 2024. 

Ovo će biti hibridni događaj s ograničenim prostorom za osobno prisustvo. Za sudjelovanje na ovom događaju možete se prijaviti putem poveznice za registraciju do uključivo 24. svibnja 2024.

Dodatne informacije možete naći na stranicama Komisije putem poveznice.
 

Više informacija o Inovacijskom fondu i Pozivima možete pronaći na stranicama Europske komisijeEuropske izvršne agencije za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA)